Home nl Search

ONZE DIENSTEN

ZOEKEN

Wij zijn OnlinePatents:
OnlinePatents is een bedrijf actief op het gebied van Intellectuele Eigendom met een focus op het behalen van concurrentievoordeel voor haar klanten, zodat zij groeien en hun doelen bereiken

Wij zijn SOCIAAL:
Onze klanten volgen ons op FACEBOOK
We tweeten met ze op TWITTER
We linken zakelijk met ze op LINKEDIN
Maar maken ook graag PERSOONLIJK CONTACT

Wij zijn BESCHIKBAAR:
Voor vragen: info@onlinepatents.eu
Persoonlijk contact: 0031-10 261 80 00
Videoconferentie: OnlinePatents (Skype) Urgente zaken: 0031-6 41 43 57 95

ALGEMEEN

Het uitvoeren van een onderzoek waarbij gezocht wordt in de verschillende registers, maar ook steeds meer op internet, vormt vaak de basis van een advies. Afhankelijk van het doel van het onderzoek zijn er verschillende insteken mogelijk. Bij een onderzoek zijn helaas geen 100% garanties te geven. Wel geldt dat des te meer tijd in het onderzoek wordt gestoken, des te groter de waarde van het onderzoek.


ONDERZOEK REGISTRATIEMOGELIJKHEDEN

Onafhankelijk van welk recht geregistreerd wordt, bijna altijd is het van belang te bepalen wat er reeds bekend en/of geregistreerd is. Dit bepaalt dan nog de overgebleven registratiemogelijkheden voor uw idee, merk of model. U ontvangt dus een rapport met daarin antwoord op de vraag of registratie mogelijk is, en zo ja, welke problemen we onderweg verwachten en welke beschermingsomvang maximaal mogelijk is. Op basis daarvan kunt u bepalen of registratie waarde en dus zin heeft.


ONDERZOEK RECHTEN VAN DERDEN

Andere partijen registreren hun ideeën en merken ook. Ongeacht dus of u zelf registreert, moet u rekening houden met deze rechten van derden. Achteraf inbreuk maken kan namelijk enorme gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. U ontvangt een rapportage met daarin de meest relevante risico’s op inbreuk of conflicten en een advies hoe hier mee om te gaan.


LANDSCAPING

Bent u nieuw in een bepaald vakgebied en wilt u gefundeerd strategische beslissingen nemen? Of bent u nieuwsgierig naar de activiteiten van uw concurrenten? Dan kunt u overwegen landscaping uit te laten voeren. U ontvangt een rapportage met daarin de activiteiten op uw vakgebied. In één oogopslag inzicht in de grote spelers en de ontwikkelingen op uw vakgebied.


Copyright 2015 OnlinePatents B.V.                            Website powered bij App-Bouwen                       Business Guide                         Proclaimer