Home nl Profit

ONZE DIENSTEN

VERZILVEREN

Wij zijn OnlinePatents:
OnlinePatents is een bedrijf actief op het gebied van Intellectuele Eigendom met een focus op het behalen van concurrentievoordeel voor haar klanten, zodat zij groeien en hun doelen bereiken

Wij zijn SOCIAAL:
Onze klanten volgen ons op FACEBOOK
We tweeten met ze op TWITTER
We linken zakelijk met ze op LINKEDIN
Maar maken ook graag PERSOONLIJK CONTACT

Wij zijn BESCHIKBAAR:
Voor vragen: info@onlinepatents.eu
Persoonlijk contact: 0031-10 261 80 00
Videoconferentie: OnlinePatents (Skype) Urgente zaken: 0031-6 41 43 57 95

ALGEMEEN

U heeft geen rechten geregistreerd, omdat het bijbehorende certificaat zo mooi aan de muur hangt. Nee, u wilde concurrentievoordeel behalen. Hier wordt in het kort uitgelegd hoe u dit kunt doen.


EXCLUSIVITEIT

De exclusiviteit die de rechten bieden kunnen gebruikt worden om een hogere marge te vragen voor uw producten, omdat er geen of niet zulke goede alternatieven beschikbaar zijn op de markt.


KAPITAAL AANTREKKEN

Investeerders zijn erg gevoelig voor bescherming, omdat ze het gevoel hebben dat hun investering daarmee ook beschermd is. U kunt dus kapitaal aantrekken door een goede beschermingsportfolio. Ook kunnen rechten verpand worden om zo een lening bij bijv. een bank te krijgen.


LICENTIE OF VERKOOP

Als u exclusiviteit los laat en anderen toestemming geeft om ook gebruik te maken van de rechten, of deze verkoopt aan derden, kunt u hier geld voor terug verdienen of toegang krijgen tot rechten van anderen bij een kruislicentie.


INNOVATIEBOX

Het is maar de vraag hoe lang dit belastingvoordeel blijft bestaan, maar heeft u octrooirechten die de basis vormen van een bepaald deel van uw winst, dan wordt dit deel van de winst belast tegen effectief 5% vennootschapsbelasting in plaats van 25%.


INFORMATIE EN MARKETING

Rechten geven informatie. Aan de klant meestal dat ze te maken hebben met een goed/innovatief product, aan uw concurrent waar u mee bezig bent. Dit kunt u ook in uw voordeel gebruiken.


Copyright 2015 OnlinePatents B.V.                            Website powered bij App-Bouwen                       Business Guide                         Proclaimer