Home nl Defend

ONZE DIENSTEN

VERDEDIGEN

Wij zijn OnlinePatents:
OnlinePatents is een bedrijf actief op het gebied van Intellectuele Eigendom met een focus op het behalen van concurrentievoordeel voor haar klanten, zodat zij groeien en hun doelen bereiken

Wij zijn SOCIAAL:
Onze klanten volgen ons op FACEBOOK
We tweeten met ze op TWITTER
We linken zakelijk met ze op LINKEDIN
Maar maken ook graag PERSOONLIJK CONTACT

Wij zijn BESCHIKBAAR:
Voor vragen: info@onlinepatents.eu
Persoonlijk contact: 0031-10 261 80 00
Videoconferentie: OnlinePatents (Skype) Urgente zaken: 0031-6 41 43 57 95

ALGEMEEN

In de concurrentiestrijd binnen uw branche kunnen concurrenten besluiten u ‘aan te vallen’ op het vlak van intellectuele eigendomsrechten in een poging hun situatie te verbeteren. U wordt dan in feite gedwongen zich te verdedigen.


VERDEDIGEN VAN UW RECHTEN

Bent u bezig met het verwerven van intellectuele eigendomsrechten of in het bezit daarvan? Anderen kunnen van mening zijn dat u onterecht rechten heeft of gaat krijgen en u aanvallen. Dergelijke aanvallen kunnen op hun beurt niet terecht zijn. U kunt zich dan verdedigen waarna een zogenoemde examiner of rechter zal beoordelen of u het recht kwijt raakt of niet.


VERDEDIGEN TEGEN INBREUKCLAIM

Komt u net met iets nieuws op de markt. Ligt er een brief van een advocaat van een concurrent in de bus met de mededeling dat uw product of dienst inbreuk maakt op hun rechten. Deze claim hoeft niet helemaal niet terecht zijn, want het is ook mogelijk dat het onderliggende recht onterecht is verleend of dat u helemaal geen inbreuk maakt. U moet zich dan echter wel adequaat verdedigen.


Is de inbreukclaim wel terecht ook dan is het belangrijk om goed te reageren op de claim om de schade te beperken. Een schikking treffen waarbij u in plaats van tegenover elkaar komt te staan gaat samenwerken kan vele malen aantrekkelijker zijn dan zichzelf helemaal ingraven.


Copyright 2015 OnlinePatents B.V.                            Website powered bij App-Bouwen                       Business Guide                         Proclaimer