Home nl Register

ONZE DIENSTEN

REGISTREREN

Wij zijn OnlinePatents:
OnlinePatents is een bedrijf actief op het gebied van Intellectuele Eigendom met een focus op het behalen van concurrentievoordeel voor haar klanten, zodat zij groeien en hun doelen bereiken

Wij zijn SOCIAAL:
Onze klanten volgen ons op FACEBOOK
We tweeten met ze op TWITTER
We linken zakelijk met ze op LINKEDIN
Maar maken ook graag PERSOONLIJK CONTACT

Wij zijn BESCHIKBAAR:
Voor vragen: info@onlinepatents.eu
Persoonlijk contact: 0031-10 261 80 00
Videoconferentie: OnlinePatents (Skype) Urgente zaken: 0031-6 41 43 57 95

ALGEMEEN

Het registreren van rechten is van oudsher de kernactiviteit van bedrijven als OnlinePatents. Bij het aanbieden van die dienst wordt nog weleens alleen naar de mogelijkheden gekeken en wordt de waarde voor uw onderneming nog weleens uit het oog verloren. Bij ons niet. Registreren van rechten heeft alleen zin als dit een toegevoegde waarde vormt voor uw bedrijf.


VOORBEREIDING INDIENING

Het indienen van een aanvraag tot registratie kan meestal niet zonder voorbereiding. We zullen ten eerste de juiste gegevens moeten verzamelen en moeten bepalen op welke manier de aanvraag opgesteld wordt. Bij octrooien moet bijvoorbeeld een tekst en tekeningen gemaakt worden. Voor merken moet een lijst van waren- en diensten opgesteld worden. En bij modellen zijn de figuren heel belangrijk. Is de voorbereiding afgerond, dan kunnen we gaan indienen.


PROCEDURE

Na indiening zal de officiële instantie eerst de formaliteiten checken. Hierbij wordt gekeken of alle informatie compleet en in de juiste vorm is aangeleverd. Is dit het geval dan volgt meestal een inhoudelijke procedure. Bij sommige procedures (bijv. Nederlands octrooi, modelregistraties in Benelux en EU) kan dit zeer summier zijn en volgt bijna automatisch registratie. Bij andere procedures volgt inhoudelijk een discussie met een zogenoemde examiner die uiteindelijk beslist of registratie plaats vindt.


NA REGISTRATIE

Is registratie een feit dan moet meestal het recht in stand gehouden worden door een regelmatige betaling van jaartaksen of vernieuwingstaksen. Wordt dit vergeten dan vervalt het verkregen recht.


Copyright 2015 OnlinePatents B.V.                            Website powered bij App-Bouwen                       Business Guide                         Proclaimer