Home nl Watch

ONZE DIENSTEN

BEWAKEN

Wij zijn OnlinePatents:
OnlinePatents is een bedrijf actief op het gebied van Intellectuele Eigendom met een focus op het behalen van concurrentievoordeel voor haar klanten, zodat zij groeien en hun doelen bereiken

Wij zijn SOCIAAL:
Onze klanten volgen ons op FACEBOOK
We tweeten met ze op TWITTER
We linken zakelijk met ze op LINKEDIN
Maar maken ook graag PERSOONLIJK CONTACT

Wij zijn BESCHIKBAAR:
Voor vragen: info@onlinepatents.eu
Persoonlijk contact: 0031-10 261 80 00
Videoconferentie: OnlinePatents (Skype) Urgente zaken: 0031-6 41 43 57 95

ALGEMEEN

Situaties veranderen continue. Er komen nieuwe spelers bij en anderen vallen af. Ook zijn uw concurrenten actief en wilt u het weten als zij rechten (dreigen te) krijgen die voor uw bedrijfsvoering relevant zijn. Wat u wilt is de concurrentie monitoren.


BEWAKING OP NAAM

Als u specifieke concurrenten in de gaten wilt houden en u weet op welke naam of entiteit ze aanvragen indienen, kan een bewaking op naam van de concurrent erg efficiënt werken. Een dergelijke bewaking kan naar keuze voor een specifiek deel van de wereld zijn of voor de hele wereld. U ontvangt vanzelf bericht als er een nieuwe publicatie heeft plaatsgevonden. Hetzelfde principe geldt in de merkenwereld als u een bewaking op uw eigen merknaam of handelsnaam wilt opzetten.


BEWAKING OP ONDERWERP

Waar de bewaking op naam beperkt is tot de opgegeven namen, gaat een bewaking op onderwerp veel verder. Elke publicatie binnen het onderwerp ongeacht op welke naam is ingediend wordt dan gerapporteerd. U houdt op deze manier een geheel vakgebied in de gaten. Het is overigens verstandig om het onderwerp niet te breed te kiezen. Een te brede bewaking geeft ook veel onnodige hits.


BEWAKING SPECIFIEKE AANVRAAG

Als er uit één van de andere bewakingen een relevante hit komt, is het soms gewenst om de desbetreffende aanvraag te blijven volgen. Elke verandering in de procedure wordt dan opgemerkt en gerapporteerd zodat u de zaak compleet kan volgen en mogelijk op tijd actie ondernomen kan worden, zie het kopje ‘Aanvallen’.


Copyright 2015 OnlinePatents B.V.                            Website powered bij App-Bouwen                       Business Guide                         Proclaimer